Artur Lachowicz – utytułowany szef kuchni. Laureat prestiżowych nagród Gault & Millau, Poland Best Restaurant. Od ponad ćwierć wieku działa na rynku gastronomicznym. Inspiracje czerpie z podróży, podczas których odwiedza lokalne restauracje, winnice oraz targi. Współpracuje z lokalnymi dostawcami, jego dania są dopracowane w najmniejszym detalu.
Łukasz Bronisz – z zawodu kelner, z pasji restaurator. Wielki miłośnik wina. W 2017 roku ukończył WSET level 2, w tym samym roku ułożona przez niego karta win została wyróżniona przez Wine Spectator oraz Poland Best Restaurant. Co roku odwiedza producentów wina oraz bierze udział w profesjonalnych degustacjach. Szkoli również kadrę kelnerską, dużą wagę przykłada do nienagannego serwisu.
Połączenie pasji oraz doświadczenia obu Panów dało efekt w postaci ATMOSPHERY – nastrojowej, wykwintnej oraz ponadczasowej restauracji.
Sezonowe produkty, regularna zmiana karty dań, połączenie kuchni śródziemnomorskiej z wyraźnymi polskimi akcentami jest doceniane od ponad 8 lat przez usatysfakcjonowanych gości.